Please use this identifier to cite or link to this item: http://riu.ufam.edu.br/handle/prefix/5742
metadata.dc.type: Manual
Title: Manual de Orientações sobre nutrição e saúde na pandemia de Covid-19
metadata.dc.creator: Lopes, Amanda Forster
Santana, André Bento Chaves
Santos, Geina Farias dos
Fanaro, Gustavo Bernardes
Rebelo, Kemilla Sarmento
Cavalcanti Neto, Marinaldo Pacífico
Vieira, Regina Coeli da Silva
metadata.dc.subject.cnpq: CIÊNCIAS DA SAÚDE: SAÚDE COLETIVA
metadata.dc.language: por
metadata.dc.publisher.country: Brasil
metadata.dc.rights: Acesso Aberto
URI: http://riu.ufam.edu.br/handle/prefix/5742
Issue Date: 24-Apr-2020
metadata.dc.subject.controlado: Epidemias
Doenças - Prevenção
Vírus - Prevenção
Alimentos - Manuseio - Medidas de segurança
Appears in Collections:Manual - Ciências da Saúde

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Manual COVID-19 Nutrição UFAM.pdf6,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.