Please use this identifier to cite or link to this item:
http://riu.ufam.edu.br/handle/prefix/5742
metadata.dc.type: | Manual |
Title: | Manual de Orientações sobre nutrição e saúde na pandemia de Covid-19 |
metadata.dc.creator: | Lopes, Amanda Forster Santana, André Bento Chaves Santos, Geina Farias dos Fanaro, Gustavo Bernardes Rebelo, Kemilla Sarmento Cavalcanti Neto, Marinaldo Pacífico Vieira, Regina Coeli da Silva |
metadata.dc.subject.cnpq: | CIÊNCIAS DA SAÚDE: SAÚDE COLETIVA |
metadata.dc.language: | por |
metadata.dc.publisher.country: | Brasil |
metadata.dc.rights: | Acesso Aberto |
URI: | http://riu.ufam.edu.br/handle/prefix/5742 |
Issue Date: | 24-Apr-2020 |
metadata.dc.subject.controlado: | Epidemias Doenças - Prevenção Vírus - Prevenção Alimentos - Manuseio - Medidas de segurança |
Appears in Collections: | Manual - Ciências da Saúde |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Manual COVID-19 Nutrição UFAM.pdf | 6,76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.